Geile sex date met kinky milf

Ik had al een tijdje contact via een dating site met een knappe vrouw van 28 met 2 kinderen. Ze heeft zwart haar lichtbruine ogen. lekkere dikke lippen, cup E en lekkere ronde billen. Het was een mooie zomer avond en we zaten gezellig in de tuin uit te buiken van een lekkere maaltijd die jij voor ons gekookt had.
‘Wil je misschien nog een toetje? Ik heb vanille ijs met chocoladesaus en slagroom gehaald.’
‘Ja lekker.’

Toen je opstond keek ik je na en zag je mooie billen heen en weer wiebelen. Pfff wat zag je er toch sexy uit in dat zwarte strakke jurkje. 10 minuten later kwam je aangelopen met 2 schaaltjes ijs. We aten lekker van ons toetje en we grapten en kletsten gezellig over van alles en nog wat. Toen we het toetje op hadden wou je gaan afwassen en ik besloot om je te helpen. Ik zette de kraan aan en spoot wat zeepzop in de wasbak en liet die langzaam vollopen. Ik had veel te veel zeep gebruikt en besloot wat sop op jou te spetteren. Je begon te lachen en prikte in mijn zij.
Toen de afwas gedaan was schenkte je een wijntje in voor jezelf en pakte je een biertje voor mij uit de koelkast. Snel gingen we weer terug in de tuin zitten.
‘Wat vind je ervan tot nu toe?’ vroeg je een beetje verlegen.
‘Ik vind het een gezellige avond. Zeker voor herhaling vatbaar. Wat vind jij ervan?’

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *