Lady’s Landgoed

Ik ben een jonge man van vijfentwintig jaar oud, goed gebouwd, flinke bankrekening en leef er lustig op los. Op een avond loop ik vanaf de parkeerplaats naar mijn appartement. Naast mij stopt een zwarte bus en het raampje wordt geopend. Een vriendelijke jonge dame vraagt mij of ik een garage weet en hoe ze rijden moet. Ik loop naar de bus toe en wat ik nu nog weet, zie ik een spuitbus verschijnen en daarna weet ik niets meer totdat ik wakker wordt in de laadruimte van de bus. Ik probeer me te bewegen maar ik merk dat mijn polsen en enkels aan elkaar gebonden zijn met tyraps zijn. Ook ben ik geblinddoekt. Ik merk dat de bus rijd en ik blijf maar liggen. Na enige tijd verminderd de auto vaart en hoor ik het portier opengaan. Ik hoor iemand gedempt praten. Ik hoor een schuivend geluid of iets open wordt geschoven. De bus zet zich weer in beweging en ik hoor grind kraken. De bus stopt en ik hoor twee portieren opengaan en voetstappen in het grind. De deur van de bus gaat open en ik wordt aan mijn benen uit de auto getrokken op een plateau wat lager is dan de bodem van de bus. Het laatste deel wordt mijn hoofd ondersteund om schade te voorkomen. Het plateau zet zich in beweging en hij gaat een helling af waarna hij tot stilstand komt.

Een vrouwenstem zegt “we gaan je losmaken maar bij verzet gaan we een vee prikstok gebruiken en zo nodig teaseren, dus gedraag je”. Ik voelde dat de tyraps werden doorgeknipt. De stem zei “ga maar staan en doe de blinddoek maar af”. Ik krabbelde overeind en verwijderde de blinddoek. Voor mij stond een dame van een jaar of dertig gekleed in zwarte leren broek, witte bloes, zwarte leren laarzen tot over de knie, zwart leren jasje en zwart leren stropdas. Het geheel werd compleet gemaakt met een zwarte pet en een rijzweep aan de broekriem. In haar hand had ze een prikstok.

“Je bent hier op Lady’s Landgoed een opvoedcentrum voor mannen die het niet zo nou nemen met respect naar vrouwen toe.” ”Wij hebben diverse klachten binnen gekregen op ons meldpunt via internet en hebben besloten dat je hier een opvoedcursus krijgt die je houding tegenover vrouwen zal veranderen.” Ik zei “Daar heb ik geen behoefte aan en ik ga hier niet blijven.” Ik kreeg als antwoord “Dit is niet op vrijwillige basis, je hebt geen keus.” Ik antwoorden “Wie houdt me tegen?” De reactie was terwijl ze de prikstok in de aanslag bracht “Wij. En nu je handen op je rug of ik laat je kennis maken met deze stok.” Wijselijk bracht ik mijn handen op mijn rug en voelde direct een paar handboeien om mijn polsen. Dus er stond ook nog iemand achter me. Ik keek achterom en zag twee dames in dezelfde outfit maar iets jonger die zachtjes via de deur waren binnen gekomen.

De eerste dame die duidelijk de leiding had, zei “Voer hem maar af naar de incheckroom, ik kom er zo aan.” De twee dames pakte mijn armen en namen mij mee door een paar gangen naar een kamer met een bureau en enige medische attributen die je ook bij de huisdokter ziet. Ik werd op een meter afstand voor het bureau neer gezet. “Staan blijven.” Was het commando. Ik hoorde dat ze een kast opende en iets pakte. Na enige tijd kwam de leidinggevende de kamer binnen en ging achter het bureau zitten en pakte een dossiermap. Ze gaf een dame opdracht om de handboeien te verwijderen terwijl de ander met een prikstok in de aanslag stond. Dat hadden ze dus gepakt uit de kast.

“Strip” zei de leidinggevende. Omdat ik niet bewoog, zei ze “Versta je geen Engels, uitkleden”. Ik gaf als antwoord “Dat ga ik niet doen”. Op dat moment stapten de dames met prikstok dichterbij en richten deze op mij. “Wat zei je, ik zou maar luisteren want anders doen wij het, als we je met een stroomstootwapen hebben behandeld. En dan zijn we niet zo zachtzinnig.” Ik begon me maar uit te kleden en hing de kleding over een stoel. Ik stopte toen ik alleen mijn onderbroek nog aan had. “Ook uit” was het commando. De kleding werd van de stoel af gepakt en verdween uit beeld. “Ga staan op de weegschaal” “Je weegt 80 kilo” “Staan onder de meetlat” “Je lengte is 1,82 meter.”

Tegen de dames “Doe hem de boeien maar om.” De dames kwamen met een set boeien aan dat bestond uit vijf banden, één voor om de hals, twee om de pols en twee om de enkels allen afgesloten met een hangslotje. Hiertussen waren kettingen aangebracht die de bewegingsvrijheid ernstig belemmerde. De ketting tussen en enkels en polsen was maar vijftig centimeter. Tussen het midden van de polsketting en de halsband zat ook 50 cm en tussen het midden van de polsketting zat 150 cm. De dame achter het bureau nam het woord “We zullen de regels even met je door nemen. Mij spreek je aan met Mistress en de dames naast je met Guard. Met de Guards zal je het meest te maken krijgen. Er zijn ook verschillende Guards: Nurseguard, Punishguard, Trainingsguard e.d. Je bent volledige gehoorzaamheid verschuldigd aan de Guards. Overtredingen zullen streng gestraft worden. Je zult een Guard toegewezen krijgen, maar de Guards zullen geregeld rouleren. Spreken doe je alleen als dat gevraagd word. Elke Guard heeft een eigen specialiteit maar dat zal je wel ondervinden. Je brengt als je je gedraagt de nacht door in de verblijfsruimte van de Guard. Zo niet, zal je de nacht door brengen in de kerker. De eerste nacht zal je in de kerker doorbrengen en morgen krijg je een Guard toegewezen. Dames, hij is voor jullie, breng hem naar de kerker.”

De Guards klikten een riem aan de ketting van de boeien en trokken mij richting gang. Door diverse gangen kwamen we bij een deur en toen die geopend werd, kwamen we bij een trap naar beneden. De Guards gaven aan dat uit veiligheidsoverwegingen ik achteruit de trap af moest. Beneden aangekomen zag ik diverse cellen die bestonden gewoon uit kooien met dikke tralies die tegen de muur waren bevestigd. Eén Guard maakte een kooi open en de andere duwde me naar binnen waarna hij met een hangslot werd afgesloten. Er was weinig ruimte in de kooi, staan kon ik niet. Op de bodem lag stro en een ruwe deken en in de hoek stond een emmer. Eén van dames nam het woord en zei “De emmer is om je behoefte in te doen, en diner, zei ze grinnikend, wordt later geserveerd.” De Guards verlieten nadat ze het licht hadden uitgedaan via de trap de kerker. Er bleef een zwak lampje branden zodat ik de kerker kon verkennen. Aan het plafond hingen twee kettingen waaraan boeien waren bevestigd. In de hoek stond een schraag. In een andere hoek twee houten krukjes. Ik had geen benul van tijd dus ik maakte me het zo makkelijk mogelijk door te gaan liggen in het stro.

Na enige tijd hoor ik voetstappen op de trap en komen de twee Guards weer in beeld. Het licht wordt ingeschakeld. De één heeft een homp brood bij zich en de ander een kan met inhoud. Het brood en de kan worden tussen de tralies door geschoven. De kan bevatte troebel water. De Guards pakten de twee krukjes, plaatsten die voor de kooi en namen daarop plaats. Nu kon ik ze eens goed bekijken. Het waren twee jonge meiden met alles er op en er aan. Eén nam het woord. “We zullen je even vertellen wat er morgen gaat gebeuren. Morgenochtend na het ontbijt wordt je opgehaald. Je wordt schoongemaakt en samen met andere slaven wordt je tentoongesteld. Na de bezichtiging zullen geïnteresseerde Guards deelnemen aan de veiling. Op die veiling wordt beslist wie welke slaaf tot zijn beschikking krijgt. Ontsnappen terwijl je van de boeien bent bevrijd, zou ik niet proberen. Het landgoed is door een hoge muur afgesloten van de buitenwereld. En er lopen zo’n 50 Guards in de rondte. Wij zijn nog Guards in opleiding dus wij mogen niet meedoen met de veiling, maar wel op verzoek van de Guard helpen met de training van de slaven. En hoe beter wij assisteren des te sneller is onze opleiding afgerond. Ik hoop dat je een beetje geluk hebt met de Guard die je krijgt want er zitten een paar sadisten tussen. De veiling gebeurt geregeld en dan wordt van slaaf gewisseld dus geen twee keer dezelfde slaaf achter elkaar. Wij gaan je verlaten, ga slapen want het wordt een heftige dag morgen voor je. De dames doofden weer het licht en verlieten de kerker.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *