Mijn Collega En Zijn Vrouw

Hallo allemaal, Mijn naam is Mehmet Ik ben goed opgeleide man van 39 jaar. Al jaren ben ik in het onderwerp Cuckolding geinteresseerd. Ik heb in het verleden paar keer verhoudingen met getrouwde vrouwen gehad maar dat was allemaal zonder medeweten van de man gebeurd. Ik wil dan hier bij een waargebeurd verhaal vertellen. Ik heb een collega waar ik een goede klik mee heb en we zijn ook buiten werk om een beetje bevriend geraakt. Zijn naam is Karel ( 54 jaar ) het was Vrijdag en ik was met me telefoon bezig en zat op een cuckold site naar foto’s te kijken. Later kwam ik er achter dat ik mijn telefoon bii Karel op bureau had laten liggen en die kwam hij brengen naar me. Hij vroeg rond 17:00 uur of niet wat konden drinken. Ik zei prima en gingen naar dichtbij zijnde kroeg en begonnen aan onze bier. Hij zei dat hij wat aan me wilde vertellen en ik keek hem met verbazing aan. Hij zei dat hij had gezien dat ik naar cuckold sites keek en vroeg me of ik een cuck was en ik antwoordde daarop dat ik integendeel een Bull ben. Toen zei hij tot mijn verassing en verbazing dat hij een Cuck in potentie is. Mijn verbazing werd alleen maar groter en het gesprek ging eigenlijk een beetje ongemakkelijk. We besloten om naar hiis te gaan. Toen ik thuis kwam ging ik nadat ik had ge douched op de bank liggen en tv aanzetten. Toen zag ik dat ik een app van Karel had gekregen met een grap als hey Bull hoe is het ? Waarop ik met goed cuck en met jou beantwoordde. Naarmate de tijd vorderde gingen we dieper in op de onderwerp en ik vroeg hoe zijn vrouw eruit zag en hij stuurde me via de app haar fotos. Was een leuke blonde vrouw met goede rondingen waar ik van hou. We gingen soms elkaar plagen en op een avond schreef ik direct dat ik geil was waarop hij antwoordde met waarin heb je zin dan ? Ik zei in Loes ( zijn vrouw ) hij zei wat wil je met haar doen dan. Toen gingen we los en hebben uur lang sex berichten uitgewisseld en op het werk gingen we dan ook verder met onze grappen. Het was weer een avond en ik belde Karel op om wat te gaan drinken en hij zei dat zijn vrouw met vriendinnen ging afspreken en dat het hem goed uitkwam. Vervolgens zei ik tegen zeg maar tegen haar dat ik haar mooi en aantrekkelijk vind. Hij zei zal ik doen.

Om uurtje of 20:00 kwamen we op de plek waar we hadden afgesproken. Nadat onze dranken zijn aangekomen begon ik over zijn vrouw en hij vertelde me dat hij aan zijn vrouw had verteld dat ik haar super leuk vond en dat zij ook interesse in mij hebt getoond. We gingen dieper in op haar in en begonnen eigenlijk openlijk over sex te praten. dit deden we dan fluisterend. Uurtje of 23:00 besloten we weg te gaan en ik zette hem thuis af en hij zei wacht ff hij ging naar binnen en kwam met zijn vrouw naar buiten om mij gedag te zeggen. Ik ging dan uit de auto en gaf haar een hand met een opmerking dat ze nog mooier is dan op de foto’s. Ze werd een beetje verlegen van. Ze vroeg of ik niet even binnen wilde komen voor een kopje koffie. Ik accepteerde haar aanbod en ging naar binnen. Karel en zijn vrouw hadden direct in de gaten dat ik me ogen niet van haar af kon houden. Na een half uur besloot ik weg te gaan en vertrok ik uit hun huis.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *